Pozvánka na Férovou snídani

Férovka v trávě
U příležitosti Světového dne pro fair trade vás Lesní školka Svatošky a Food Not Bombs Karlovy Vary zvou na společnou piknikovou snídani ve fair trade stylu do Smetanových sadů před Lázněmi V. Snídaně se koná v sobotu 13. května mezi 9:30 – 12:00. Po skončení snídaně vyrazíme na krátkou cyklojízdu podél řeky Teplé (koloběžkáři, skejťáci, lidé na chůdách, běžci a běžkyně se mohou přidat také).
Co s sebou? Přineste si piknikovou deku, upečte koláče či chleby z fair trade mouky nebo štrůdl z místních jablek, pochlubte se domácí marmeládou nebo pampeliškovým sirupem… Nabízejte, ochutnávejte, sdílejte své dojmy a recepty. Nechce se vám vařit? Přijďte se nasnídat jen tak.
Během dopoledne budeme hrát hry! Přijďte se podívat, jak si hrajeme v lesní školce. Přineste i vy svou oblíbenou parkovou hru. Těšíme se na vás. Akce se koná s podporou města Karlovy Vary.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>